Erectiestoornis Pompen

Erectiestoornis pompen, ook wel bekend als vacuum constriction device (VCD), kunnen voorgeschreven worden door artsen wanneer er een erectiestoornis wordt vastgesteld bij een individu.

Deze pompjes bestaan uit een plastic koker dat over de penis heen geplaatst wordt. Vaak zitten er aan deze pompen vaak ook rubberen afknel bandjes, en een elektrische of handmatige pomp.

Wat u wel moet onthouden is dat deze middelen de erectiestoornis niet genezen. Deze middelen zijn simpelweg een hulpmiddel bij het verkrijgen van een erectie die geschikt is voor het hebben van geslachtsgemeenschap

Om deze pompen te gebruiken, moet u de plastic koker over uw penis heen plaatsen, en de pomp gebruiken om vacuüm te creëren in de koker. Dit zuigt bloed naar de top van de penis. Op moment dat er zich genoeg bloed in de top van de penis bevindt, kunt u het rubberen bandje om de basis van de penis plaatsen. Dit zorgt ervoor dat er genoeg bloed in de penis blijft om een erectie te behouden die geschikt is voor het hebben van geslachtsgemeenschap. Nu kunt u het apparaat van de penis afnemen. De erectie houdt langer stand, zodat u uw seksuele activiteiten kunt afronden. Onthoud echter wel dat u het rubberen bandje nooit langer dan 30 minuten om de penis heen mag laten zitten.

Erectiestoornis pompen blijken voor veel mannen effectief. Verschillende onderzoeken hebben uitgewezen dat ouderen met een relatie grotendeels tevreden zijn met het gebruik van deze pompen. Sommigen zeggen ook dat zij optimale resultaten krijgen uit het gebruik van medicatie in combinatie met de pomp. Mensen die een implantaat in de penis hebben zeggen ook baat te hebben bij het gebruik van deze pompen.

Erectiestoornis pompen hebben verschillende voordelen. Het kan gebruikt worden in combinatie met andere behandelingen. Het geeft je de mogelijkheid zelf te bepalen wanneer u het proces op gang brengt en weer stop zet. Tevens is het in vergelijking met andere behandelmethoden ook een van de goedkoopste.

Deze behandeling is echter ook niet zonder nadelen. Sommigen zeggen een onnatuurlijk gevoel te ervaren bij het gebruik van een pomp. Ook vergt het manuele behendigheid en vraagt het geduld en tolerantie van zowel u als uw partner. Daarnaast zijn er ook mogelijke bijwerkingen zoals gevoelloosheid, koudheid, blauwe plekken op de penis, enz.

Post by Globetrotter

Geef een reactie