Afslankprogramma

Afslankprogramma

Wanneer u begint met zoeken naar een manier om af te vallen, dan zult u werkelijk honderden programma’s treffen die allemaal hetzelfde beloven. Namelijk om snel af te vallen. Wat u echter niet ziet, is dat deze programma’s in grote lijnen erg veel op elkaar lijken.

Er zijn hongerdiëten, die u vertellen dat u minder koolhydraten, vetten en calorieën moet eten, en dingen moet vermijden die in grote hoeveelheden dikmakend zijn. Er zijn gezondheidsdiëten, waarbij u alle ongezonde voedingsmiddelen uit uw dieet moet schrappen en meer groenten, proteïne en vitaminen moet nuttigen. In sommige gevallen wordt zelfs van u verwacht dat u rauw voedsel gaat eten.

Ook zijn er calorieverschuivings diëten, waarbij u kunt eten wat u maar wilt en zoveel als u wilt, als u maar blijft veranderen wat u eet, en een aantal dieet en beweging routines erop na houdt. Laten we eerst kijken naar de zogenaamde hongerdiëten. Hierbij wordt van u verwacht dat u bepaalde dingen uit uw dieet schrapt, en over het algemeen minder moet gaan eten. Als u deze dingen rigoureus uit uw dieet moet schrappen, dan zult u moeten gaan kijken naar de ingrediënten van de dingen die u wel eet, om er zeker van te zijn dat deze dingen er niet onder een andere naam in zitten.

Ook zult u ervoor moeten zorgen dat u de hoeveelheid calorieën die u per dag eet moet verminderen. In theorie moet dit ervoor zorgen dat u meer calorieën verbrandt dan dat u eet, waardoor u dus gewicht verliest. Wat ze u hierbij niet vertellen, is dat dit gewichtsverlies slechts tijdelijk is. Als u weer normaal begint te eten, dan zult u weer aankomen omdat uw metabolisme aanzienlijk is vertraagd. En, u kunt dit niet eeuwig volhouden, anders wordt u ziek.

Laten we nu kijken naar afslank programma’s voor een gezond voedingspatroon. Hierbij is het de bedoeling dat u afvalt door simpelweg gezond te gaan eten, en minder te gaan eten per maaltijd. Sommige programma’s zullen van u vragen dat u rauw voedsel gaat eten. Het fijne aan dit dieet is dat het veel gezonder is dan een hongerdieet. Als u echter weer teruggaat naar uw oude voedingspatroon, dan zult u weer aankomen. Dit om dezelfde redenen als bij een hongerdieet.

Onthoud dat deze twee soorten diëten in het begin misschien makkelijk lijken, maar dat de verleiding overal om de hoek loert, en het wordt na verloop van tijd moeilijker. Het goede oude dieet en beweeg programma. Hierbij is het de bedoeling dat u simpelweg minder calorieën eet, en de hoeveelheid calorieën die u verbrand verhoogt.

Eet gezonder en drink koud water naast lichaamsbeweging en u zult binnen de kortste keren een fit, gezond lijf hebben. Dit is eigenlijk de beste manier om te werk te gaan, omdat u niet hoeft te letten op wat u eet, alleen maar op hoeveel u per keer eet. Het is beter om vijf kleine maaltijden te eten dan drie grote. Ook kunt u meer koud water drinken als u honger krijgt tussen de maaltijden in. Uw lichaam kan tot wel 64 calorieën verbranden simpelweg om dat water op te warmen. Zorg dat u met een arts overlegt voordat u aan een dieet begint, en achterhaal welke manier het beste is voor u. Als u niet voorzichtig bent, dan kan het schadelijk zijn voor uw gezondheid. Succes!

Post by Globetrotter

Comments are closed.